Paimennustapahtuma 2022

Porokoirakerhon 30-vuotispaimennustapahtuma järjestetään 1.-3.4.2022 Pudasjärven paliskunnan Korentokankaan erotusaidalla.

Perjantaina 1.4. ja sunnuntaina 3.4.2022 järjestetään poropaimennuksen taipumustestaus. Perjantaina mukana on 10 koirakkoa ( 5 urosta, 5 narttua) ja sunnuntaina 8 koirakkoa (2 urosta ja 6 narttua). Taipumustestaukseen paikan saaneille sekä varasijalle päässeille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Lauantaina järjestetään poropaimennuskilpailu, johon osallistuu ennakkoilmoittautumisten perusteella kahdeksan koirakkoa ja neljä varakoirakkoa. Lisäksi työkäytössä oleva koira on mahdollista ilmoittaa paikan päällä ennen kilpailun aloittamista. Kilpailu alkaa lauantaina klo 10. Kisapaikan saaneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Yleisö on tervetullut tapahtumaan kaikkina päivinä.

Osallistujalistat taipumustesteihin sekä kilpailuihin ennakkoilmoittautumisen perusteella mukaan päässeet sekä ajankohtaisen infon tapahtumasta löydät tapahtuman facebook-sivulta: https://fb.me/e/1DLuhvKv8

Ajo-ohjeet tapahtumapaikalle:

Erotusaidan osoite on Kuusamontie 1506, 93100 Pudasjärvi. Esimerkiksi googlemaps löytää paikan. Pudasjärven kirkonkylältä on aidalle noin 15 km Kuusamon suuntaan. Kuusamontieltä on opasteet parkkipaikalle noin 1,3 km.

Muut kuin kilpailuun osallistuvat koirat voivat olla autoissa tapahtumapäivän ajan ja niiden ulkoilutus tapahtuu siirtymällä autolla pois tapahtumapaikalta.

Porokoirakerho ry pidättää oikeudet kaikkiin muutoksiin. Kaikissa Porokoirakerhon tapahtumissa noudatamme PPSHP:n, LSHP:n ja THL:n kulloinkin voimassa olevia koronaohjeistuksia.